Toe aan een nieuwe stijl?

Een stijlvol kapsel is zeker niet alleen voor vrouwen belangrijk. De look van je haren laat zien wat voor stijl je als man graag wilt uitstralen. Iedere man is wel eens op zoek naar een nieuwe stijl die hij uit wil stralen, maar er komen meerdere factoren kijken bij het lekker kunnen dragen van een kapsel. Zo wil je er als man natuurlijk niet al te lang mee bezig zijn en dat het allemaal niet in de loop van de dag door de war gaat. Omdat wij dit fenomeen bij manneninfo erg goed begrijpen, hebben wij verschillende kapsels voor je onderzocht die aansluiten op de laatste trends.

Gemakkelijk in model

De door ons gemaakte selectie is dan ook hoofdzakelijk gericht op de  kapsels die je gemakkelijk in model kunt brengen in de haastige maandagmorgen, na wandeling door de regen of als je klaar bent met een goede training in de sportschool.

Kuif

Een van de meest klassieke en bekende stoere mannenkapsels is natuurlijk de kuif, ze zijn er natuurlijk in verschillende vormen en maten, maar probeer eens de korte variant. Je kunt een kuif gemakkelijk verzorgen of in model brengen. Doormiddel van verschillende producten als gel, pomade of wax. Wil je het gemakkelijk op nieuw in model kunnen brengen, dan zijn vooral wax en pomade een goede aanrader. Als je echt voor een natuurlijke look van je haren wilt gaan, dan kun je het beste kiezen voor een droge haar clay.

Scheiding

De scheiding is vooral de laatste jaren weer terug van weggeweest. Dit is over het algemeen een vrij net kapsel waarmee je gemakkelijk op iedere activiteit kunt verschijnen. Voor het creëren van eens scheiding, kun je als man het beste gebruik maken van een wat nattere gel of een pomade met een natte finish. Je brengt de scheiding erg gemakkelijk in model door met een vrij brede kam je haar jouw favoriete kant op te kammen. Vervolgens kun je de laatste plukjes gemakkelijk bijwerken met je vinger.

Experimenteer

Er zijn natuurlijk veel varianten van beide kapsels, belangrijk is dat je als man zelf ook gewoon experimenteert met verschillende producten en dat je niet bang bent om af en toe eens te variëren van producten. Soms is dit nodig om erachter te komen dat het allemaal nog gemakkelijker kan gaan dan op de manier die je een langere tijd aan hebt gehouden.