Parkeren met een app

Wanneer je even snel eens iets moet halen, een dagje de stad in wil of gewoon goedkoper wil parkeren. Dan moet je zeker een aantal parkeerapps downloaden.

Yellow brick
Bij deze app betaal je €0,34 per parkeer actie en €10.- startkosten. Na dat je de parkeerapp gestart hebt loopt de tijd. Wanneer je wegrijdt zet je de parkeerapp weer uit en betaal je dus het werkelijke bedrag. Parkeerboetes zijn hierdoor verleden tijd. Je kunt de app gebruiken op meer dan 160 plaatsen in Nederland, waaronder Q-parken, P+R-terreinen en zelfs bij Schiphol.

Park Mobile
Park Mobile is de meest gebruikte parkeerapp. Je betaalt hier namelijk geen aansluitkosten. Enkel per kenteken betaal je €1.-. Per parkeer actie betaal je ook weer de gebruikelijke actie kosten en die zijn bij Park Mobile zelfs maar €0,27 cent. Park Mobile is te gebruiken op meer dan 200 locaties waaronder straat parkings en parkeergarages in Nederland en België.

Parkline
Ook Parkline is een bekende app. Parkline vraagt een start bedrag van €5.-, €0,30 per transactie en €2.50 aan maandelijkse kosten. Het oogt misschien niet het goedkoopst, maar je kunt wel op meer dan 400 plaatsten in Nederland parkeren. Daarnaast zijn er ook veel zakelijke voordelen, variërend van tank kaart tot aan een garage kaart, Parkline biedt het allemaal aan.

Voordelen

Het fijne van deze apps is dat deze te gebruiken zijn voor in en outdoor parkeerplaatsen door heel Nederland. De Indoor plekken kom je niet in zonder deze app te gebruiken, en vaak ben je zo dus veel goedkoper uit. Voor outdoor geldt hetzelfde je hebt geen contant geld meer nodig. En wanneer je de apps vergeet uit te zetten krijg je herinneringen op je telefoon, dus je kunt het ook niet vergeten! Kijk voor meer parkeer tips een keertje op mannenwijzer.nl.